• 21 Ekim 2021 02:36
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Kilit - Tez Tour haciz tartışması sürüyor. Areles’in Tez Tour ile ilgisi var mı yok mu

Bu haberi dinleyin
21 Ekim 2021 Kilit - Tez Tour haciz tartışması sürüyor. Areles’in Tez Tour ile ilgisi var mı yok mu

Kilit Global’ın daha önce partneri  olan Tez Tur ile çalıştığı dönemde alacaklı olduğu iddiasıyla, incoming şirketi Areles hakkımnad yaptığı haciz işlemi ile ilgili tartışmalar sürüyor.

Haciz işlemi üzerine Areles’in kendilerini Tez Tour ile ilgileri olmadığına ilişkin yaptıkları açıklamaya Kilit Global karşı açıklama ile yanıt verdi.

Kilit Global’den yapılan açıklamada Areles’in Tez Tour ile organik bağı olduğu belirtilerek “Areles firması kendisinin Alkan A.Ş. firması bir ilgisinin olmadığını iddia etse de kararlar bu yönde değildir. Söz konusu kararlar yapılan işlemlerin hukuka uygun olduğunu açık bir şekilde teyit etmektedir” denildi.

Kilit Global’den yapılan açıklamada şöyle deniyor:

“Areles firması şirketimiz tarafından yapılan haciz işlemlerinin herhangi bir karara dayanmadığını, hukukakırı olduğunu iddia etse de söz konusu haciz işlemleri Areles firması aleyhine sonuçlanan Antalya 1. İcra Hukuk Mahkemesinin 2021/545 E. ve 2021/583 Karar ile Antalya 3. İcra Hukuk Mahkemesinin 2021/551 Esas ve 2021/762 Karar sayılı ilamlarına dayanmaktadır. Areles firması kendisinin Alkan A.Ş. firması bir ilgisinin olmadığını iddia etse de maalesef yukarıda bahsi geçen kararlar bu yönde değildir.”