• 12 Aralık 2020 10:11
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

KKTC’deki Cratos Hotel'i silahlı 70 kişiyle bastılar

Bu haberi dinleyin
12 Aralık 2020 KKTC’deki Cratos Hotel'i silahlı 70 kişiyle bastılar

KKTC’deki otellere aile kavgalarına biri daha eklendi.

Kültür veı Mehmet’un ikiz kardeşi Murat’un ortağı kayınpederi ile Elexus otelde yaşanan aile kavgası bu kez de Utku Kemal Bozoğlu kardeşler arasında yaşanıyor.

İki kardeş arasında otel yönetimi konusunda anlaşmazlık ve iktidar kavgası otele silahlı baskın ile yeni bir aşamaya taşındı.

Babası Utku Bozoğlu’nun Yönetimi devrettiği Kemal Bozoğlu 70 kişilik ve aralarında silahlı korumalarında bulunduğu koruma ordusuyla Cratos Hotel’e baskın düzenledi.

Cratos Otel’in önünde minibüs ve kamyonlarla girişler kapatıldı ve iki tarafın korumaları polisin gözü önünde çatışmaya girdi.

Anne, baba ve oğullar

Cratos Hotel’in yüzde 60 hissesine sahip olan Murat Bozoğlu ve otelin yüzde 30 hissesine sahip olan Kemal Bozoğlu arasında yaşanan iktidar kavgasından, otelin yüzde 10’luk hissesine sahip olanci İsmail Abidin de nasibini aldı.

Yönetimi ele geçirmek amacıyla otele silahlı baskın yapan Kemal Bozoğlu ve adamları, Murat Bozoğlu yurtdışında olduğu için otelin idareciliğini üstlenen İsmail Abidin’i aradılar.

Anne baba odaya hapsedildi

Kavgalı olduğu kardeşi Kemal Bozoğlu’nun yönetimi almak için otele baskın yaptığını öğrenen Murat Bozoğlu’nun bu haberi alır almaz adaya geldiği öğrenilirken, Bozoğlu kardeşlerin babaları Utku Bozoğlu ile annelerila Bozoğlu’nun otelde bir odaya hapsedildikleri ve odadan çıkmalarına izin verilmediği belirtiliyor.

Abidin: Çan güvenliğim yok

Bu arada baskın sırasında otelde bulunmayan İsmail Abidin kendisine ulaşan bir gazeteciye “Burası nasıl bir ülke haline geldi. Ülke adeta Teksas’a döndü. Can güvenliğim yok. Canımı zor kurtardım, otelde bulsalar beni öldüreceklerdi. Apar topar otelden kaçmak zorunda kaldım. Birci olarak bu durumu yaşamak çok büyük bir skandal” dedi.