• 19 Ağustos 2021 14:14
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Marriott, Türkiye'de 10 yeni otel açacak

Bu haberi dinleyin
19 Ağustos 2021 Marriott, Türkiye'de 10 yeni otel açacak

 

Marriott International, 2022'nin sonuna kadar 10 otel açma hedefiyle Türkiye'deki portföyünü genişletme planlarını açıkladı. Planlanan açılışlarla birlikte, 2022'nin sonuna kadar şirketin Türkiye'deki portföyü sekiz pazarda 43 otel ve 7.000’i aşkın odaya ulaşacak. Grup, yakın zamanda Four Points by Sheraton markası altında iki yeni anlaşma imzaladığını duyurdu.

Marriott International Türkiye İş Geliştirme Direktörü Begüm Kaya, “Marriott International'ın Türkiye pazarında güçlü bir geçmişi var. Yatırımcılarımızın ve iş ortaklarımızın Türkiye’de bize duydukları güvene minnettarız" dedi.

Marriott International, Four Points by Sheraton ve Residence Inn by Marriott gibi markaları içeren odaklı hizmet portföyüyle büyümeye devam ediyor. 

Marriott, bünyesindeki markalarda,Four Points by Sheraton, bu yıl açılması planlanan Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ve 2022'de açılması öngörülen Four Points by Sheraton Elazığ projeleriyle Türkiye pazarındaki ivmesini artırıyor.

Ayrıca grubun uzun dönem konaklama markası Residence Inn by Marriott'u, bu yıl içerisinde açılması planlanan Residence Inn by Marriott İstanbul Ataşehir oteliyle tanıtması bekleniyor. 

Şirketin premium markaları da Türkiye pazarında büyüyor.

Orientbank Hotel İstanbul, Autograph Collection'ın kısa süre önce gerçekleşen açılışının ardından, İstanbul'da iki yeni Autograph Collection otelinin daha açılması planlanıyor

The Burdock, Autograph Collection 2021'de Karaköy’de, Orient Occident Hotel, Autograph Collection 2022'de İstanbul’da tarihi yarım adada açılacak. 

2021 yılı sonunda Delta Hotels by Marriott İstanbul Levent'in d hizmete açılması planlanıyor.

Bu arada Sheraton İstanbul City Center ve Sheraton İstanbul Levent'in açılışlarının ardından markanın önümüzdeki yıl Sheraton İstanbul Esenyurt'u açması bekleniyor.