• 21 Ekim 2022 00:22
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Marriott Türkiye’ye dört markasını daha getirecek

Bu haberi dinleyin
21 Ekim 2022 Marriott Türkiye’ye dört markasını daha getirecek

 

Uluslararası otel zincirlerinden Marriott bünyesindeki markalardan dördünü daha Türkiye’ye getirecek.

Marriott Grubu'nun dünyada 30. Türkiye'de faaliyette olan 18 markası var. 

Marriott’un Türkiye’ye getireceği dört marka; Moxy, Westin, Tribute Portfolio ve Marriott Executive Apartments.

Kerim Ülker’in Dünya Gazetesi’ndeki köşe yazısında aktardığı bilgiye göre Marriott International'ın Türkiye'deki portföyünde şu anda 18 markada 40'tan fazla tesisi var.

İstanbul’da ofis açtı

Marriott International Körfez, Levant ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç, bu tesislerde 7 binden fazla oda olduğunu Türkiye'nin değişik bölgelerinde otelleri bulunan Marriott'un Adana, Ankara,, Bursa, Çeşme, İstanbul, İzmir ve Samsun'da faaliyet gösterdiğini belirtti.

Güvenç, Türkiye bölgedeki varlığını güçlendireceğini belirterek Marriott International'ın yakın zamanda İstanbul'da bir ofis açtığını, faaliyetlerini büyüteceklerini söylüyor. 

Türkiye’deki markalar 

Şu anda Marriott International'ın Türkiye'de lüks segmentinde; JW Marriott, St. Regis Hotels & Resorts, The Ritz-Carlton, W Hotels, The Luxury Collection, EDITION, premium segmentinde; Marriott Hotels, Sheraton, Renaissance Hotels, Le Meridien, Autograph Collection, Delta Hotels by Marriott, Design Hotels, seçkin servis segmentinde ise Courtyard by Marriott, Four Points by Sheraton, Aloft Hotels, AC Hotels by Marriott Residence Inn by Marriott otelleri faaliyet gösteriyor.

Büyüme stratejisi

Bu yıl için planlanan 10 yeni otel hedefini tutturacaklarını söyleyen Güvenç, büyüme planlarını ise şu sözlerle ifade ediyor: "Residence Inn markasının Türkiye'deki ilk örneği olan Residence Inn by Marriott İstanbul Ataşehir, JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea ve Sheraton İstanbul Esenyurt gibi yedi yeni tesisi pazara ekledik. Şimdi de Hotel DeCamondo Galata, a Tribute Hotel ve Burdock Hotel İstanbul, Autograph Collection dahil olmak üzere yıl sonuna kadar daha fazla tesis açma yolundayız. Marriott International'ın dünyada 30 markası bulunuyor. Türkiye'deki 18 markaya yenilerini ekleyeceğiz. Moxy Hotels, Westin Hotels, Tribute Portfolio ve Marriott Executive Apartments gibi yeni markaları da Türkiye'ye getirmeyi planlıyoruz."