• 23 Nisan 2021 10:12
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Mustafa Deliveli GETOB Başkanlığına aday

Bu haberi dinleyin
23 Nisan 2021 Mustafa Deliveli GETOB Başkanlığına aday

Emre Otel ve Emre Beach Otel’in CEO’su Mustafa Deliveli, Eylülında yapılacak Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Genel Kurulu için başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

GETOB’un yeni dönemi için yönetime talip olduklarını söyleyen Mustafa Deliveli , GETOB’un kurucu ilk başkanı Murat Deliveli’nin oğlu. 

Deliveli, başkanlığa adaylığını koyarken yaptığı açıklamada Marmaris'tein başlamasında ve yayılmasında katkıları olan bir aileden geliyor olmanın gururunu yaşadığını belirterek şunları söyledi:

“1987 yılında babam Murat Deliveli'nin kurucu başkanlığını yaptığı GETOB'a aday olmak benim için heyecan ve gurur verici. Yaklaşık 15 yıl önce ailemden devraldığım bayrağı en iyi şekilde taşımak için hep gayret sarf ettim. 

Daha önce farklı GETOB yönetimlerinde yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım, kıymetli tecrübeler edindim. 

Mesleğim Bilgisayar Mühendisliği’nin de etkisiyle yenilikçi ve inovatif olmayı kendime şiar edindim. 

Farklı sektör mütehassısları ile sürekli görüşmeler yaptıktan sonra GETOB için kendime bir yol haritası oluşturdum. 

Bölgemizin en iyi şekilde tanıtılması, kaynak pazarlarımızın genişletilmesi, var olan modelinin analiz ve optimize edilmesi üzerinde birçok fikir ve projeler geliştirdim. 

Tasavvur ettiğim projelerimi gerçekleştirmek için kişiliği ile saygın, mesleğinde muvaffak olmuş, genç, yenilikçi ve idealist profesyonellerinden oluşan güçlü bir yönetim kurulu oluşturdum. 

Siyasi veya ideolojik herhangi birrımcılıktan münezzeh bir düşünceyle, GETOB yönetiminde çalışabilecek, proje üretebilecek ve bölgeine katkı sağlayacakcilerimizle yola çıkıyorum.”