• 07 Nisan 2022
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Oligarklar Türkiye’ye gelir mi?

Bu haberi dinleyin
07 Nisan 2022 Oligarklar Türkiye’ye gelir mi?

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı ile gündeme gelen oligarkların nereye gidebilecekleri tartışılıyor. 

Wall Street Journal, Financial Times, The Economist, Bloomberg TV ve ajanslar konuyla ilgili haber yapıyor. “Suç işleyebilirler” diye yorum ve değerlendirmelere de yer veriliyor.

Bunlardan Aleksey Mordaşov’un Avrupa seyahat endüstrisi pazarının en büyük grubu TUI’ye yüzde 34 pay ile en büyük ortak olmasına kimse itiraz etmedi. TUI bugün ayakta ise bu Mordaşov’un pandemi ortamında aktardığı yüz milyonlarca Avro’luk nakit sayesindedir. Bu nedenle de Almanya ona teşekkür borçludur.

İngiltere, Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri oligarkları kırmızı halıda karşıladı, ülkelerin futbol takımlarını satın aldıklarında alkışlandılar. 

Oligarkların Türkiye’ye gelebilme olasılığı üzerine “suç işleyebilecekleri” konusunda ‘Uyarı’larda bulunuluyor

Fehmi Köfteoğlu’nun konuyla ilgili yazısının tamamı için tıklayın  https://www.turizmgazetesi.com/yazi/oligarklar-turkiye-ye-gelir-mi/3714