• 05 Mayıs 2024 02:23
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Pegas, Rusya'daki en iyi seyahat acentelerini ödüllendirdi

Bu haberi dinleyin
05 Mayıs 2024 Pegas, Rusya'daki en iyi seyahat acentelerini ödüllendirdi

 

Nisanının sonunda,'nın dört bir yanından 600'den fazla seyahatsinin temsilcisi, Pegas Connect Türkiye 2024'ün büyük etkinliği için Swandor Hotels & Resorts Kemer 5*'te bir araya geldi. Seyahat pazarı profesyonelleri, şirketle ilgili en son haberleri öğrendi ve 2024 yılının başlangıcını parlak bir şekilde kutladı. yüksek sezon. Tesis dışı etkinlik, 2023 sonuçlarına göre satış liderlerine verilen ödül töreniyle sona erdi. Bunun nasıl olduğu raporumuzda yer alıyor.

Rusya’daki Türk tur operatörlerinden Pegas Touristik,daki partnerlerini Türkiye’de Kemer’deki tesisi Swandor Hotels’de En İyi Seyahatlerini ödüllendirmek için ağırladı.

Ödül töreninden önce Pegas’ın programı ve sezon planları konusunda da bilgi verildi.

Ödül töreninde konuşan Pegas’ın sahibi Ramazan Akpınar, tur operatörü ile perakende ortakları arasındaki işbirliği konularında güven ve saygıya da vurgu yaptı. Şirketin inişli çıkışlı 30 yıllık varlığı boyunca seyahatlerinin desteğini hissettiğini ve buna minnettar olduğunu söyledi. Tur operatörünün kendi adına seyahatlerine her konuda yakın olmaya devam edeceğine ve onların sadık bir dostu olarak kalacağına dair güvence verdi.