• 23 Aralık 2021 22:12
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Rixos, Mısır’da beş otel ve bir tema park açacak

Bu haberi dinleyin
23 Aralık 2021 Rixos, Mısır’da beş otel ve bir tema park açacak

Mısır’daki yatırımlarını artıran Rixos önümüzdeki birkaç yıl içinde'ın Kızıldeniz tatil beldelerinde Rixos markası altında beş otel daha açacak. 

Tur operatörü TUI Russia'nındaveti üzerine'a gelen Rus gazetecilerle bir araya gelen Rixos Hotels Egypt Genel Müdürü Erkan Yıldırım, Rixos zincirinin'daki planlarını anlattı.

Rixos’un'ın tatil beldelerinde birkaç büyük tesis inşa etmeyi planladığını söyleyen Yıldırım, 2023 baharında Şarm El-Şeyh'te 3 bin kişilik bir otel ve Antalya’teki The Land of Legends gibi bir tema parkı da hizmete açacaklarını söyledi.

Erkan Yıldırım, Mayıs-Haziran 2023'te açılacak parkın içinde zincirinin iki otelinin de olacağını daha sonra 2024'te biri yalnız yetişkinler için, biri de bir iş oteli olarak tasarlanan iki otel daha yapacaklarını, Rixos'un Hurghada'daki varlığının da genişleyeceğini, Rixos Premium Magawish'in yanında, bir su parkı ile zincirin iki yeni otel inşa edilmesi planlandığını belirterek “Üçü Şarm el-Şeyh'te, ikisi Hurghada'da beş yeni otel daha açmayı planlıyoruz. Böylece Rixos’un,’daki oda sayısı 6 bine çıkacak” dedi.