• 30 Ekim 2023 07:57
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Sektördeki Cumhuriyet kutlamalarından. Tur operatörleri ve oteller bayraklarla donatıldı

Bu haberi dinleyin
30 Ekim 2023 Sektördeki Cumhuriyet kutlamalarından. Tur operatörleri ve oteller bayraklarla donatıldı

Antalya'da bulunan tur operatörleri ve oteller Cumhuriyetin 100'ncü yılını coşkuyla kutladı.

Coral Travel, Antalya'daki merkez binasına astığı dev Türk bayrakları ve Atatürk posteri ile Cumhuriyetin 100’ncü yıl kutlamalarına etkin bir şekilde katıldı.

Anex Tour ise personeli için 100’ncü yıl etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikte sanatçı Haluk Levent konser verdi.

Antalya'da Cumhuriyet'in 100'ncü yılını en etkili kutlayan otel ise Kundu'da bulunan Nirvana Cosmopolitan otel oldu. Kilit Grup, Cumhuriyet'in 100’üncü yılında da bünyesinde yer alan Nirvana Cosmopolitan Hotel’de bu yıl da Cumhuriyet ruhunu yaşattı. Cumhuriyet Bayramı'nda Cosmosciler Kupası Ödül Töreni gerçekleştirildi. Nirvana Cosmopolitan Hotel tarafından hazırlanan Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında Tarihçi, yazar, Prof. Dr. İlber Ortaylı, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” söyleşisini gerçekleştirdi. 

Bunlar Antalya’daki Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamalarından yalnız birkaçı. Buna benzer çok sayıda otel Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

Kapadokya’da balonlarla kıtlama

Kapadokya’da da sıcak hava balonları Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile havalandı. Gün doğumu ile birlikte 152 sıcak hava balonu gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.