• 21 Nisan 2024 00:24
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

‘Sizi istemiyoruz’ diyenlere tepki: “S..tir git, Maaşını biz veriyoruz”

Bu haberi dinleyin
21 Nisan 2024 ‘Sizi istemiyoruz’ diyenlere tepki: “S..tir git, Maaşını biz veriyoruz”

 

İngiltere’den’ya gelenler arasındaki ‘ Sarhoşi’ni oluşturan ucuzculara karşı ‘Sizi istemiyoruz’ sesleri yükselirken turistlerden de karşı tepki gelişiyor.

Basında “Böyle turist istemiyoruz” eylemleri haberleri yanında buna tepki olarak turistlerin de reddedildiklerini hissettiklerinde "Siktir git, maaşlarını biz ödüyoruz " diye yanıt verdiklerine ilişkin haberler çıkıyor.

Daily Mail Gazetesi’nde son günlerde Tenerife sakinlerinin turistler hakkında ne düşündüğüne ilişkin çeşitli haberler yayınladı. Gazete haberlerinde, turistlerin " ucuz bira içenlere ve hamburger yiyenlere" yönelik yasağını desteklemek için gelen yerel halkın çeşitli açıklamalarına yer veriliyor .

The Telegraph da Adalar'daki gösterileri yineledi. Ancak gazete bunun “memnun olmayan bir azınlık ” olduğunu belirtiyor protestoları düzenleyenleri de "boya kutuları olan bir grup sonradan görme" olarak adlandırıyor.

Bui arada hem Hükümeti hem de farklı dernekleri, bu 'turizm karşıtı' dalga karşısında dikkatli olunmasını istiyor. Bölge başkanı Fernando Clavijo , protestoların "bölgenin geliri üzerindeki" olası etkisinden" endişe duyduğunu söyledi.