SunExpress, VfB Stuttgart’ı DFB-Pokal Finaline Uçuruyor
Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortak kuruluşu olan SunExpress, hava yolu partneri olduğu VfB Stuttgart takımını DFB-Pokal finali kapsamında Stuttgart’tan Berlin’e taşıyor.
Takımı taşıyan özel tasarımlı “VfBExpress” uçağı, bugün saat 17.30’da Stuttgart Havalimanı’ndan Berlin’e hareket edecek.
Bundesliga temsilcisi VfB Stuttgart, 23 Mayıs’ta Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak DFB-Pokal finalinde Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.
“Takımı Berlin’e ulaştırmaktan gurur duyuyoruz”
SunExpress CEO’su Marcus Schnabel, final organizasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“VfB Stuttgart’a bu önemli karşılaşma öncesinde eşlik etmekten gurur duyuyoruz. Takımı, VfBExpress ile Berlin’e konforlu bir şekilde ulaştırırken, bu sezon ortaya koydukları performansın böylesine büyük bir finali hak ettiğine gönülden inanıyoruz.”
Özel tasarımlı “VfBExpress”
Temmuz 2025’ten bu yana devam eden SunExpress–VfB Stuttgart iş birliğinin simgelerinden biri olan özel boyamalı Boeing tipi “VfBExpress” uçağı, kulüp renklerine özel detaylarla dikkat çekiyor.
Uçağın kırmızı kuyruk tasarımında Stuttgart kentinin simgelerinden biri olan şahlanan at figürü yer alırken, kabin içerisinde masa detaylarından üst bagaj bölmelerine kadar birçok bölüm VfB Stuttgart konseptiyle hazırlandı.
SunExpress, özel tasarımlı uçağı tarifeli uçuş ağında aktif olarak kullanmayı sürdürüyor.
Berlin’de taraftar festivali düzenlenecek
SunExpress, 23 Mayıs Cumartesi günü Berlin Alexanderplatz’da gerçekleştirilecek VfB Stuttgart taraftar etkinliklerinde de yer alacak.
Final heyecanının yaşanacağı festival kapsamında düzenlenecek mini yarışmalarda katılımcılar, SunExpress ile Türkiye’ye uçak bileti kazanma şansı elde edecek.








Lütfen Bekleyin.