• 07 Mart 2024 08:40
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

TUI Almanya bu yıl Türkiye’ye bir milyon kişi göndermeyi hedefliyor

Bu haberi dinleyin
07 Mart 2024 TUI Almanya bu yıl Türkiye’ye bir milyon kişi göndermeyi hedefliyor

TUI Başkanı “Stefan Baumert, daha fazla erken rezervasyon yapanlar sayesinde yaz rezervasyonları çift haneli artış gösterdi. Bu,de çok sık görülen bir durum değil" dedi.

"Türkiye'de'dan bu yıl bir milyon misafir hedefini aşmak istediklerini” söyleyen Baumert, ”rıca bu yaz kendi havayolumuz TUIfly ile tatilcileri ilk kez Türk Rivierası'na getireceğiz" dedi. 

"Seyahat etme isteğinin yüksek düzeyde olduğunu görüyoruz, güçlü bir sezon bekliyoruz" diyen Baumert, Seyahat destinasyonları açısından Mallorca yüzde 31'lik artışla 1. sırada yer alırken, onu yüzde 29'luk büyümeyle Türkiye izliyor” dedi.

Bu yıl birçok yeni açılış ve yeni eklemeler yapılması planlanıyor. Yeni TUI Magic Life Beldibi önümüzdeki Kemer'de yetişkinlere özel bir kulüp olarak açılacak. Artık birçok Rixos oteline özel olarak TUI üzerinden rezervasyon yapılabiliyor. 

TUIrıca önümüzdeki yaz için tüm zamanların en yüksek seviyesini bekliyor. Sıralamada Girit üçüncü sırada yer alırken onu Rodos, Hurgada ve Kos takip ediyor. Fuerteventura ve Gran Canaria yedinci ve sekizinci sırada yer alırken, onları anakara ve Tenerife takip ediyor. Yazlarında Akdeniz'de gelecek vaat eden destinasyonlar, rezervasyonlarda yüzde 23 artışla Bulgaristan ve üç haneli büyümeyle Arnavutluk oldu.