• 07 Kasım 2023 08:50
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

TUI’nin küstürdüğü acenteleri Jet2 stajyer desteği ile kucaklıyor

Bu haberi dinleyin
07 Kasım 2023 TUI’nin küstürdüğü acenteleri Jet2 stajyer desteği ile kucaklıyor

İngiltere’de pazarın lideriyken seyahatlerini küstüren TUI’nin bu konumun yitirmesiyle liderliğe yükselen tam tersineleri kucaklayıcı politika izliyor.

Jet2 Holidays,lere destek kapsamında çalıştırdıkları stajyer başına 5 bin sterlin destek sağlayacak.

Jet2 bu amaçla 500 bin sterlin fonırdı.

Şirketin İcra Kurulu Başkanı Steve Heapy, Holidays’in Pazar liderliğine kadar yükselmesinde seyahatlerin önemli bir rol oynadığını söylüyor. “İnsana yatırım yapmanın yalnız ahlaki bir zorunluluk değil,nı zamanda birlikte yaptığımız işi güçlendiren önemli bir stratejik adımdır”  diyen Heapy şunları söylüyor:

“Bağımsız seyahatsi ortaklarımızın yetenekli personel yetiştirmelerine yapılan bu yatırımdan büyük yarar sağlayacağını biliyoruz.

Bu alanda yapacağımız işbirliği ile daha güçlü, daha vasıflı bir iş gücü ve sektörümüz için daha parlak bir gelecek yaratabileceğimize inanıyoruz.

easyJet deleri önemsiyor

easyJet Holidays CEO’su Garry Wilson da bir toplantıda yaptığı konuşmadalerin markanın büyümesine yardımcı olmada giderek daha önemli bir rol oynayacağını belirterek, "Seyahatleriyle olan ilişkimiz beklentilerimizi çok aştı; önümüzdeki dönem için önümüze koyduğumuz büyüme hedefinin gerçekleşmesinde seyahatlerinin önemli rol oynayacağını düşünüyorum” dedi.