• 23 Aralık 2023 23:37
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

TUI’nin küstürdüğü acentelerle barışma girişimleri kapsamında Ekstra teşekkür teşvikleri verecek

Bu haberi dinleyin
23 Aralık 2023 TUI’nin küstürdüğü acentelerle barışma girişimleri kapsamında Ekstra teşekkür teşvikleri verecek

 

TUI’nin küstürdüğü seyahatleri ile barışmak için girişimlerine devam ediyor. Bu kapsamda seyahatlerine ekstra teşekkür teşvikleri verilecek.

Seyahatlerini ziyaret eden TUI Grubu CEO'su Sebastian Ebel, seyahatlerinin endişeleri ve isteklerin ciddiye almaya devam edeceklerini söyledi.

"Geçen yıl yapılan çalışmalar için çok teşekkür ederiz; birçok yerdeki seyahatleri için rekor bir yıldı" diyen Ebel, “Nerede gelişebileceğimizi bilmek istiyorum. Buna doğrudan müşteri teması olan meslektaşlarımızdan daha iyi kim cevap verebilir? Seyahatleriyle kişisel fikir alışverişi benim için çok önemli ve 2024'te de öyle kalacak” dedi.

Öte yandan TUI ve İrlanda Pazarlama Sorumlusu Neil Swanson, ocakının en yoğun rezervasyon döneminde bağımsızler aracılığıyla satışları artırmak için rezervasyon teşvikleri başlattıklarını belirterek, "Sadece çok geniş bir ürün yelpazemiz ve harika Ocakı anlaşmalarımız yok,nı zamandalere Tui ile rezervasyon yapmaları için ek teşvikler de veriyoruz. Bu teşvikler, TUI'yi müşterilerine sattıkları içinlerimize verdiğimiz ekstra bir teşekkürdür" dedi.