• 25 Şubat 2022 07:09
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

TUI Rusya, Yunanistan hedefini 4 kat büyüttü. Mouzenidis’in yerini almayı hedefliyor

Bu haberi dinleyin
25 Şubat 2022 TUI Rusya, Yunanistan hedefini 4 kat büyüttü. Mouzenidis’in yerini almayı hedefliyor

TUI Russia,’a’dan ençok turist gönderen tur operatörü olmaya hedefliyor. Bu kapsamda bu yıl’dan’a 110 bin turist göndermeyi planlayan şirket,'a salgın öncesine göre 4 kat daha fazla turist göndermeyi planlıyor.

TUI, bu arada’da yeni bölgeler de girecek ve otel zincirleriyle doğrudan sözleşmeler imzalayarak faaliyet alanını genişletiyor. TUI Russia; Grecotel, Aldemar, Iberostar, Sani otel zincirleriyle doğrudan sözleşme imzaladı.  

Moskova'da satışleri ile bir araya gelerek’a yönelik yeni planı hakkında bilgi veren TUI'nın sorumlusu Vadim Matskevich Moskova, St. Petersburg, Kazan ve Rostov-on-Don'dan Girit, Korfu, Halkidiki'ye çok sayıdaşirketi ile çalışacaklarını belirerek şunları söyledi:

"Pazar payımızı önemli ölçüde artırmak için plan yaptık. 2022 yılında Girit, Halkidiki ve Korfu olmak üzere’ın merkezlerine 110 bin turist göndermeyi planlıyoruz. 2019 yılında gönderdiğimiz turist sayısı 25 bin kişi düzeyindeydi.'ın önde gelen oyuncularından biri olmak istiyoruz. Önde gelen otel zincirleriyle doğrudan sözleşmeler yapıyoruz, uçuş programlarını genişletiyoruz, Halkidiki'de bir ofisi açıyoruz."  

TUI Russia’nın geçen yıl iflas eden’ın en büyük tur operatörü Mouzenidis’in yerine geçmeyi hedeflediği  belirtiliyor. Faaliyette olduğu dönemde’dan’a yılda 200  bin kişi gönderen Mouzenidis, bu pazarın  yüzde 40’ını elinde bulunduruyordu.