• 21 Şubat 2022 08:02
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Tur operatörleri konaklama alanında atakta. DER, otelciliği ‘Stratejik alan’ ilan etti

Bu haberi dinleyin
21 Şubat 2022 Tur operatörleri konaklama alanında atakta. DER, otelciliği ‘Stratejik alan’ ilan etti

TUI dahil’daki tur operatörlerinin otelcilik alanına yönelişi sürüyor. DER Grubu otelciliği stratejik alan ilan etti. DER Touristik Group Otel Bölümü CEO'su Georg Schmickler, bünyelerindeki dört otel markasının toplam 110 oteli olduğunu belirterek grubun konaklama alanını stratejik alan ilan ettiğini söyledi.

Fvw dergisindeki haberde DER’in otelcilik alanındaki markasını büyüteceği belirtiliyor.

DER Touristik Group Otel Bölümü CEO'su Georg Schmickler, grubun otelcilik ile ilgili projeleri hakkında bilgi verirken

Yeni marka Playitas

Grubun bu alanda büyümek istediğin, belirterek şunları söylüyor:

DER Touristik’in büyüme planının ilk sırasında otelcilik yer alıyor. Bu alanda potansiyel görüyoruz. Aldiana, Sentido ve Playitas bizim bu alandaki itici güçlerimizdir, burada genişlemeye devam edeceğiz. Bunlardan Playitas markası'da henüz yeterince tanınmayan, ancak potansiyeli olan güçlü bir spor markası. Halihazırda, biri bize ait, üçü de kiraladığımız dört tesisimiz var. Calimera ve Cooee markalarının da bir geleceği var

Çoklu marka stratejisine bağlı kalacağız. Kendi tesislerimizi artırırken kiralama ve yönetim sözleşmelerini de artıracağız. Şu anda 110 tesisimizin yüzde 35'i kendi mülkiyetimiz, kiralama veya yönetim şeklinde işletiyoruz, gerisi franchise. Hedefimiz tesislerin yüzde 50’sin kendimiz işletmek.  

LTI , 2022'nin sonundan itibaren artık işletilmeyecek. Plan, portföydeki bazı tesislerin uygun olduğu sürece Sentidos olarak tutulmasıdır . Sisteme uymayan tesisler artık portföye dahil değil.

Amaç,, Avusturya, İsviçre ve kuzey İtalya'da genişlemek. Farklı müşteri segmentlerinin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli sunacağız. DER Touristik olarak hâla yaşam tarzı segmentinde bir ürünümüz yok.

DER Touristik’in 110 oteli

Sentido/LTI 36
Cooee 28
Prima Sol 9
Aldiana (*)9
Calimera 7
Aja 7
Playitas 4
Henri 4
Arosa 3
Louis C. Jacob ve Neptun1’er

(*) Yüzde 50'si