• 20 Ağustos 2022 09:06
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Türkiye’de 70 oteli olan Hilton 100’e gidiyor

Bu haberi dinleyin
20 Ağustos 2022 Türkiye’de 70 oteli olan Hilton 100’e gidiyor

Türkiye’ye gelen ilk yabancı otel zinciri bünyesindeki markalarla ulaştığı 70 oteli 100’e çıkaracak.

Hilton Orta Doğu, Afrika, Türkiye Başkanı Jochem-Jan Sleiffer, Türkiye'nin ABD dışındaki en büyük 4'üncü bölge olduğunu belirterek, "Yakın zamanda Türkiye'deki 100'üncü otelimiz için anlaşmayı tamamladık. Şu anda 70'ten fazla otel işletiyoruz ve 30 tane daha otelimiz yakın zamanda faaliyete geçecek” dedi. 

Türkiye'de daha fazla otel geliştirmek istediklerini söyleyen Orta Doğu, Afrika, Türkiye Başkanı Jochem-Jan Sleiffer, AA muhabirine yaptığı açıklamada,'un tüm markalarını Türkiye'ye getirmek istediklerini belirterek " Şu anda Türkiye'de sekiz markamız var. Türkiye'de daha fazla otel geliştirmek istiyoruz. Antalya, Dalaman,, İstanbul ve Ankara'da otellerimiz var. Yakın zamanda Şanlıurfa'da da açılacak." dedi.

Sleiffer, Türkiye'de çok başarılı olduklarını ve Türkiye'nin ilk uluslararası otel markası olduklarını anımsatarak, "Mr. Conrad'un uluslararası otel açtığı ilk yer burasıydı. Yani İstanbul Bosphorus 55 yılı aşkın bir süredir burada ve burası bizim için çok önemli bir pazar" diye konuştu.