• 14 Mart 2024 01:15
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

“Türkiye ‘Herşey dahil’ sistemi sayesinde yükseliyor”

Bu haberi dinleyin
14 Mart 2024 “Türkiye ‘Herşey dahil’ sistemi sayesinde yükseliyor”

Alman Seyahatleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig,ın Türkiye rezervasyonlarında artış devam ediyor. Bunda'da çok popüler olan her şey dahil ürünlerin etkisi var. Tatil paketi söz konusu olduğunda Türkiye,'dan bile önde" dedi.

DRV başkanı Türkiye’nin çok iyi bir fiyat/performans oranına sahip olduğunu belirterek, "Türkiye, her şey dahil ürünler sunan destinasyonlar arasında bir numara" dedi.

Anadolu Ajansı (AA) muhabirine açıklamalarda bulunan Başkanı Fiebig, yaz sezonu için'da rezervasyonlarda yüzde 30'luk bir artış olduğunu dikkati çekerek, bu yükselişin devam etmesini beklediklerini kaydetti.

Norbert Fiebig,ın seyahat tercihlerinde Türkiye'nin konumuna değinerek, "Almanların nereye seyahat ettiğine baktığımızda gördüğümüz şey; rezervasyonda yüzde 40'tan fazla bir artışla Türkiye'nin çok iyi durumda olduğunu görüyoruz. Tatil paketi söz konusu olduğunda Türkiye,'dan bile önde. Üçüncü sırada ve dördüncü sırada var" diye konuştu.

Fiebig, Türkiye'yi pazarındaki en başarılı destinasyon olarak gördüklerini belirterek, "Türkiye'nin çok popüler olan güneş ve plaj ürününün yanı sıra kültürel ve sportif taraftaki cazibesiyle daha fazla insan çekmeye odaklanması lazım." açıklamasında bulundu.