• 20 Nisan 2024 23:30
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

WTTC’den yapay zeka-seyahat endüstrisi ilişkisi ile ilgili iki rapor

Bu haberi dinleyin
20 Nisan 2024 WTTC’den yapay zeka-seyahat endüstrisi ilişkisi ile ilgili iki rapor

 

Yapay Zekanın (AI) Seyahat vein geleceğini şekillendirmedeki rolü, Dünya Seyahat ve Konseyi (WTTC) ve Microsoft tarafından yayınlanan yeni raporlarda ele alındı.

Raporlarda, yapay zekanın seyahat endüstrisinin çalışma biçiminde devrim yaratma gücüne sahip, büyüme ve yenilik için muazzam fırsatlar sunduğu belirtiliyor.

"Hızla gelişen bir ortamda, yapay zekanın olumlu değişim için bir katalizör olarak ortaya çıktığını" söyleyen WTTC Başkanı ve CEO'su Julia Simpson,  "Bu raporlarda sağlanan içgörüler, yapay zekanın yalnızca teknolojik bir gelişme olmadığını gösteriyor; müşteri deneyimlerini kişiselleştirebilen, sürdürülebilir iyileştirmeler sağlayabilen ve seyahat endüstrisinin geleceğini şekillendirebilen stratejik bir araçtır" diyor.

Her iki rapor da, Seyahat ve işletmelerinin yapay zekayı stratejik bir öncelik olarak benimsemeleri, yeteneklere yatırım yapmaları ve insanlar ile yapay zeka arasındaki işbirliğini teşvik etmeleri için acil ihtiyacın altını çiziyor.

Raporları ücretsiz olarak indirmek için tıklayın  https://researchhub.wttc.org/category/technology?_gl=1*ofxul8*_ga*MTc1NzkyNzE5Ny4xNzEzNjQ0ODI3*_ga_JM5GLX6V1W*MTcxMzY0NDgyNi4xLjEuMTcxMzY0NDgzOS4wLjAuMA