• 22 Mart 2024 07:54
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Wyndham iki markasını daha Türkiye’ye getirecek

Bu haberi dinleyin
22 Mart 2024 Wyndham iki markasını daha Türkiye’ye getirecek

Türkiye’de bünyesindeki markalardan 10’u ile faaliyet gösteren Wyndlham Hotels & Resorts iki yeni markasını daha getirecek. Bunlardan biri Vienna House biri de Dolce by Wyndham.

Wyndham’ın Türkiye’de 45 destinasyonda 110 franchies 110 oteli var.

Wyndlham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel getirecekleri yeni markalarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Avrupa'da geçtiğimiz yıllarda satın aldığımız Vienna House markasını getirmek için çalışıyoruz. 

Vienna House şehrin merkezinde, kalbinde olması gereken bir otel markası. İstanbul. Ankara. İzmir gibi büyük şehirlerde düşünülebilir. Bununla birlikte Dolce by Wyndham da hem kongre, hem lüks resort markamız var. Türkiye'nin başkenti ve Ege sahilinde bu yıl açmayı düşünüyoruz." 

“Türkiye'de tamamı franchise 110 otelimiz var” diyen Özel şunları söyledi: Hedefimiz. Türkiye'deki 10 otel markamızın yanına yeni markalar da getirmek. 

“Tarsus, Sapanca, Kastamonu. Dalaman. Fethiye, Alanya ve Karatay'la Türkiye’de faaliyet gösterdiğimizdestinasyon sayısı 45’ten 50’ye çıkacak. "Tarsus'taki otelimiz tamamı antik ve tarihi evlerden oluşan 70 odalı. 2024yılında burayı da açmayı hedefliyoruz. Dalaman yeni bir destinasyon. Oraya da bir otelimizi bu yıl kazandıracağız. Sapanca da açılmak üzere, ilk otelimiz olacak. 

Kastamonu'ya geliyoruz. Karadeniz kıyısındaki gelişimimize devam ediyoruz. Bir dağ oteli açıyoruz. Karadeniz yaylası Çambaşında. Wyndham Garden dağ oteli açıyoruz.