• 13 Haziran 2022 07:50
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Wyndham ilk 'Her şey dahil' Markasını Türkiye'ye getiriyor

Bu haberi dinleyin
13 Haziran 2022 Wyndham ilk 'Her şey dahil' Markasını Türkiye'ye getiriyor

Türkiye’de sık sık eleştirilen ‘Herşey dahil’ sistemine uluslararası zincirler peş peşe giriyor. Accor ve’dan sonra bu alana Alttra markası ile giren Wyndham markayı Türkiye’ye de getiriyor.

Wyndham için Türkiye dünyadaki 5’inci büyük pazar olan Türkiye’de 40 ilde bünyesindeki markalardan 92 otele adını veren zincir, bu yılı 100 otelle tamamlamayı 2025 sonunda 150 otele ulaşmayı hedefliyor.

Wyndham, ilk herşey dahil konseptinin markası Alltra’yı Türkiye'de 10. Marka olarak getiriyor. 

Dünya Gazetesi'nden Necla Dalan'a değerlendirmelerde bulunan Wyndham Hotels&Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis ve Wyndham Hotels&Resorts Türkiye Bölge Direktörüça Bilgin Beslen dünya genelinde 22 markalarıyla faaliyet gösterdiklerini, bu markaların 9’unu Türkiye’ye getirdiklerini 10. Marka olarak da Alltra’yı getireceklerini söyledi.

Dimitris Manikis, “Türkiye’deki operasyonlarımızdan çok memnunuz daha da büyümeye devam edeceğiz. Türkiye en iyi pazarlarımızdan biri olmaya devam edecek. Yeni markalarımızdan ilk her şey dahil konseptimiz olan Wyndham Alltra bu anlamda Türkiye’deki 10’uncu markamız olacak. ve Kuşadası gibi bölgeleri bu markamız için potansiyel bölgeler olarak görüyoruz” diyor.