• 11 Kasım 2021 09:19
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Wyndham Türkiye’de 7 otel daha açacak

Bu haberi dinleyin
11 Kasım 2021 Wyndham Türkiye’de 7 otel daha açacak

Uluslararası zincir otellerden Wyndham Türkie’de büyümeye devam ediyor. 

Türkiye’nin 40 şehrinde 8 marka ve 83 oteli bulunan Wyndham yıl sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otel daha açacak.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis ve Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Bölge Direktörüça Beslen’in katılımıyla İstanbul’da düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

"Anadolu’da büyüyecek"

Wyndham Grubu olarakde yaşanan bu hareketliliğe yeni otel yatırımlarıyla cevap vereceklerine işaret eden Manikis şunları kaydetti: "Türkiye’de şu anda 40 şehirde 83 otelimizle faaliyet gösteriyoruz. Yıl sonuna kadar 7 otel daha açacağız. İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas, Kuşadası’nda olacak yeni açılışlarımız.

2022 yılı içinde şimdilik 5 otel daha açma planımız var. Anadolu’ya baktığınızda tekstil, enerji ve sanayinin adeta motoru haline geldi. Bu da Anadolu şehirlerinde bir hareketliliğini beraberinde getirdi. Bu hareketliliği Kapadokya’da, Bursa’da, Eskişehir gibi örneklerde görebiliyorsunuz ve biz de ikincil ve üçüncül şehirlerin önümüzdeki dönemde daha da öne çıkacağını düşünüyoruz."