• 05 Mart 2021 21:50
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Almana Eurowings, İngiltere piyasasına girecek

Bu haberi dinleyin
05 Mart 2021 Almana Eurowings, İngiltere piyasasına girecek

Lufthansa´nın bünyesinde faaliyet gösteren Eurowings, ilk defa Mayorka Adası´nı´deki Birmingham ile Manchester şehirlerine bağlayacak.

Bu kararını bir basın bildirisi ile açıklayan Eurowings, bundan böyle Mayorka Adası´ndaki bazı kendi tarihinde ilk defa olarak Mayorka ile´yi birbirine bağlamak üzere kullanacak.

Mayıs sonundan itibaren Mayorka ile arasında uçmayı planlayan Eurowings, ilk başta Mayorka ve Birmingham ile Manchester şehirleri arasında turist taşıyacak.

Bu planının en önemli nedeni´deki insanların daha şimdiden 2021 yaz dönemi için rezervasyon yapmaya başladıkları, hatta bu konuda büyük bir talep oluşması. başbakanı Boris Johnson planladığı açılma adımları ile ilgili konuşmasından hemen sonra,´deki rezervasyonlar yüzde 600 artmaya başlamıştı.

Eurowings öncesinde ile Mayorka ve komşu adaları arasındaki en büyük hacimli havayolları şirketi olup bu yazda da Balear Adaları´nı´da, Avusturya´da ve İsviçre´de bulunan toplam 16 havalimanı ile bağlamayı planlıyor. Buna şimdi de Birmingham ve Manchester eklenecek.