• 06 Nisan 2024 22:50
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

İngiltere’de işler iyi. Tur operatörleri koltuk kapasitelerini artırıyor

Bu haberi dinleyin
06 Nisan 2024 İngiltere’de işler iyi. Tur operatörleri koltuk kapasitelerini artırıyor

 

İngiltere’de işler iyi gidiyor. Tur operatörleri peş peşe koltuk kapasitelerini artırıyor. Pazarın lideri ve TUI’nin ardından onlinecı tur operatörü Loveholidays de koltuk kapasitesini artırdı.

On yıllık bir geçmişi olan Onlinecı (OTA)We Love Holidays (Tatilleri Seviyoruz) Covid-19 öncesinde 1,37 milyon satış gerçekleştirmişti. Loveholidays pandemi öncesinde ilk 10'da yer alıyordu.

Hızlı büyümesini teknolojisine, 25 sterlinlik depozitolara velık taksit ödemelerine bağlayan şirket,bunun "seyahati demokratikleştirdiğini" söylüyor. 

Jet2holidays ve TUI'nin ardından koltuk kapasitesini artırdığını açıklayan We Love Holidays ile birlikte’nin en büyük 3. Tur operatörünün toplam koltuk kapasitesi 15 milyona ulaştı.

Seyahat sektöründeki büyük operatörlerin Eylülında ek koltuk kapasitesi ilan etmeye başladı. Bir diğer tur operatörü On the Beach Martında koltuk kapasitesini artırarak 2.15 milyona çıkardığını açıklamıştı.

Eylülında, koltuk kapasitesini 850.000 artırarak 6,7 ​​milyona çıkardı.

TUI de koltuk kapasitesini artırarak 5,86 milyona yükseltti.

Bu tur operatörlerinin küresel salgın (Pandemi) öncesi koltuk kapasiteleri şöyleydi: TUI 5,7,holidays 3,8, 2,3 milyondu.