• 04 Aralık 2021 06:59
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Radisson Blu Mount Erciyes açılıyor, hedef Türkiye’de 50 otel

Bu haberi dinleyin
04 Aralık 2021 Radisson Blu Mount Erciyes açılıyor, hedef Türkiye’de 50 otel

Bu yıl Türkiye’de altı yeni otel için daha anlaşma imzalayan Radisson Hotel Group, Türkiye'deki ilk kayak oteli RadissonBlu Hotel Mount Erciyes’i Aralıkında hizmete açacak.

Radisson Hotel Group, Türkiye'de 2025 yılına kadar faaliyette ve yapımı devam eden 50 otele ve 7.500 odaya ulaşmayı hedefliyor.

Radisson Hotel Group, 20 yılda Türkiye'deki tek bir otelden bugün ülke çapında 10'dan fazla şehirde faaliyette ve yapım aşamasında 35 otele ulaşarak portföyünü büyük oranda genişletti. 

Yeni açılan otellere ek olarak, Grubun Bursa'da yapımı devam eden bir Radisson oteli, tamamı gelecek yıl İstanbul'da açılacak ve Grubun İstanbul'daki en büyük marka olarak lider konumunu sağlamlaştıracak iki rezidans projesi dahil olmak üzere dört yeni oteli bulunuyor. 

Radisson Hotel Group Afrika ve Türkiye Geliştirme Başkan Yardımcısı Ramsay Rankoussi, “Faaliyette ve yapım aşamasında olan 35 otelimiz bulunuyor. 2025 yılına kadar faaliyette ve yapım aşamasında 50'den fazla otele ulaşmak için bir hedef belirledik” dedi.

Grup 2022 yılının ilk yarısında RadissonIndividual markasını Türkiye’ye getirecek.