• 10 Nisan 2026
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Rusya'da Nisan Paket Tur Satışlarında En Ucuz Destinasyon Türkiye

Bu haberi dinleyin
10 Nisan 2026 Rusya'da Nisan Paket Tur Satışlarında En Ucuz Destinasyon Türkiye

Rusya'da Tur operatörleri, önümüzdeki günlerde çıkışlı paket turlarda dikkat çeken fiyat indirimlerine gitti. Türkiye, Mısır, Tayland ve Vietnam için hazırlanan kampanyalarda, kısa süre içinde seyahate çıkabilecek tatilciler için oldukça cazip seçenekler sunuluyor.

Türkiye en ucuz destinasyon

10-18 Nisan tarihleri arasında çıkışlı paketlerde en uygun fiyatlı destinasyon Türkiye oldu.

  • 6 gece, direkt uçuş ve her şey dahil konseptli Türkiye turları 70 bin ruble (yaklaşık 800-850 dolar) seviyesinden başlıyor.
  • Mısır’da ise benzer paketlerin fiyatı 83 bin ruble seviyesinden satışa sunuluyor.

Bu kapsamda FUN&SUN, Anex ve Biblio-Globus gibi operatörlerin öne çıktığı görülüyor.

“Son dakika” satışlar hız kazandı

Tur operatörleri, özellikle kısa sürede karar verebilen turistleri hedefleyen “last minute” paketlere yoğunlaşmış durumda.

Türkiye’de Kemer ve Alanya bölgelerinde 4 yıldızlı otellerde her şey dahil konaklama seçenekleri en çok tercih edilen ürünler arasında yer alırken, Mısır’da Şarm El-Şeyh ve Hurghada öne çıkıyor.

Asya’da da uygun fiyatlar dikkat çekiyor

Asya destinasyonlarında da fiyatlar rekabetçi seviyelere geriledi.

  • Tayland (Phuket): 120 bin ruble’den başlayan fiyatlar
  • Vietnam (Nha Trang): 145 bin ruble civarı

Bu paketler genellikle:

  • 6 gece konaklama
  • 4 yıldızlı otel
  • Kahvaltı dahil
  • Direkt uçuş

şeklinde sunuluyor.

Özellikle PEGAS Touristik ve Anex, Asya paketlerinde geniş ürün çeşitliliği ile öne çıkıyor.

Talep kısa vadeye kayıyor

Sektör temsilcilerine göre bu fiyat düşüşleri, hem talepteki dalgalanma hem de dolulukları artırma ihtiyacından kaynaklanıyor.

Özellikle yakın tarihli çıkışlarda kapasiteyi doldurmak isteyen tur operatörleri, fiyatları aşağı çekerek satışları hızlandırmayı hedefliyor.

Uzmanlar, önümüzdeki haftalarda da benzer kampanyaların devam edebileceğini ve “son dakika” satışların turizm pazarında daha belirleyici hale gelebileceğini belirtiyor.

Kaynak: Ator

Yorumlar

  • Lütfen Bekleyin.

Yorum Yaz