• 19 Mart 2024 09:55
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel olarak kapılarını açtı

Bu haberi dinleyin
19 Mart 2024 Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel olarak kapılarını açtı

İstanbul Sirkeci’deki daha önce emniyet müdürlüğü olarak kullanılan , 1895 yılında neo-klasik yapı olarak inşa edilen tarihi Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel’e dönüştü. Bir süreden beri yürütülen çalışmaların tamamlanması ile otel hizmete girdi.

6 süit ve 57 oda kapasiteli otel Marriott Bonvoy'un 30'u aşkın markasından biri olan a Luxury Collection olarak faaliyet gösterecek.

The Luxury Collection Başkan Yardımcısı ve Global Marka Lideri Philipp Weghmann, "Hem ticaret hem de kültür açısından uluslararası bir merkez olarak tanınan İstanbul'u The Luxury Collection ile tanıştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sanasaryan Han, a Luxury Collection Hotel, İstanbul, bu tarihi şehrin ruhunu yansıtıyor ve dünyadaki tüm seyahat severlerin maceracı ruhunu temsil ediyor" dedi.

Sanasaryan Han, a Luxury Collection Hotel, İstanbul Genel Müdürü Volkan Öztürkler, "Dünyanın en popüler seyahat destinasyonlarından biri olan İstanbul'un tarihini, kültürünü ve geleneklerini, dünyanın her yerinden gezginlerin ve koleksiyonerlerin İstanbul’u gerçek bir İstanbullu gibi deneyimlemeleri için kapılarımızı açtık. İstanbul'un kalbinde yer alan otelimizde hem dönüştürücü hem de unutulmaz bir yolculuk arayışında olan konuklarımızı ağırlamaya başladığımız için çok mutluyuz" dedi.