• 05 Mart 2024 00:26
  • 0
  • 8 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

'Ankara’da emniyet müdürlerine ait fuhuş otelleri'nde önemli gelişme

Bu haberi dinleyin
05 Mart 2024 'Ankara’da emniyet müdürlerine ait fuhuş otelleri'nde önemli gelişme

Bir süre önce gündeme gelen emniyet müdürlerine ait fuhuş otelleri ile ilgili gelişme var.

Av. Dr. Dilek Ekmekçi, Ankara'daki emniyet müdürlerine ait fuhuş otellerini açıkladı.

Konu İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 18 Kasım 2023 tarihinde İstanbul Şile'de partisinin istişare toplantısında yaptığı açıklamada gündeme gelmişti.

Akşener o günkü konuşmasında otel sahibi polis müdürleri olduğunu ve bu otellerde kimsesiz (yurtlarda kalan) kız çocuklarına fuhuş yaptırıldığını söylemişti.

Bakan Tunç: Çok ciddi iddialar

Adaletı Yılmaz Tunç Akşener'in ortaya attığı iddiaların çok ciddi iddialar olduğunu, gecikmeden yargı makamlarına bildirilmesinin önemli olduğunu belirterek ''Çok ciddi bir iddia. Bunun hiç gecikmeksizin yargı makamlarına bildirilmesi, Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirilmesi lazım. Eğer böyle bir iddia varsa üzerine gidilmesi gerekir. Somut eğer bilgiler varsa bu bilgilerin yargı makamlarımızla, Cumhuriyet Başsavcılıklarımızla paylaşmasında büyük yarar olduğunu ifade etmek isterim'' demişti.

Yeni Özgür Politika’dan Gülcan Dereli’ye açıklamalarda bulunan Av. Dr. Dilek Ekmekçi, Meral Akşener'in sözünü ettiği emniyet müdürlerine ait fuhuş otelleri ile ilgili olarak şunları söylüyor:

Oteller mafyacılarla ilişkili

•       Otellerden biri yurtta yetişen Edanur Kaplan’ın intiharına sebep olan cinsel saldırı olayının yaşandığı Ankara Gaziosmanpaşa’da bir otel. Bir diğeri Ankara Maltepe’de bir otel. Üçüncüsü ise suç örgütleriyle bağlantılı bir hükümlü olan Erhan Gündüz’ün 01.11.2023 tarihlihan Bora Kaplan (Ali Çetinkaya’nın İçişleriı olarak göreve başlamasından sonra düzenlenen operasyonla yakalanan mafyacı) ile ilgili detaylı şikayetçi ifadesinde sözünü ettiği bir otel.

•       Meral Akşener’in sözünü ettiği asıl otel olma ihtimali çok yüksek. Çok sağlam birkaç kaynaktan teyit ettim. Otel adını Akşener’in ifşasından hemen sonra jet hızıyla değiştirmiş “otel otel otel” olarak çıkıyor. Otelin adını R. A. O. olarak vereyim. Bu otelin sahibinin Ankara’da MHP teşkilatından, ülkücü bilinen isimlerden Ahmet Gündüz olduğu iddia ediliyor.

Ekmekçi şüphelendiği bazı otellerin olduğunu ve bu süreçte araştırmaları sonucu 3 otel üzerinde yoğunlaştığını belirterek şu bilgileri paylaştı:

''Otellerden biri yurtta yetişen Edanur Kaplan'ın intiharına sebep olan cinsel saldırı olayının yaşandığı Ankara Gaziosmanpaşa'da bir otel.

Bir diğeri Ankara Maltepe'de bir otel. Üçüncüsü ise suç örgütleriyle bağlantılı bir hükümlü olan Erhan Gündüz'ün 1 Kasım 2023 tarihlihan Bora Kaplan ile ilgili detaylı şikayetçi ifadesinde sözünü ettiği bir otel. Her üç otelin dehan Bora Kaplan çetesine uzanan bağlantıları var” dedi.

Siyaset-mafya iç içe

“Bu çarkın birkaç otelle sınırlı olmayacak kadar yaygın ve büyük olduğundan eminim' diyen Av. Dr. Ekmekçi, fuhuş yaptırılan Ankara Maltepe'deki otel ile ilgili olarak Meral Akşener'in sözünü ettiği asıl otelin bu olma ihtimaline işaret etti. Ekmekçi, otelin sahibinin Ankara'da MHP teşkilatından, ülkücü bilinen isimlerden Ahmet Gündüz olduğunun iddia edildiğini belirtti. 

Yine Ankara mafya olarak bilinen, Osman Gökçek gibi isimlere de yakın Osmanlı Ocakları eski yöneticisi Levent Çiçek'in de bu otelin ortakları arasında olduğunun iddialar arasında olduğunu ifade eden Ekmekçi, üçüncü otelin ise Çayyolu'ndaki masaj salonu olarak bilinen N.S.O. olabileceğini söyledi.

Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı olarak kurulan Sevgi Evleri'nde kalan 18 yaşındaki Edanur Kaplan'ın 2021 yılında Ankara'da yaşadığı cinsel saldırı sonrası intihar etmesini hatırlatan ve Kaplan'ın cinsel saldırıya uğradığı otele dikkat çeken Ekmekçi şöyle devam etti:

''Edanur otelde cinsel saldırıya uğradıktan sonra, bir taksiye biniyor. Taksi şoförü, otel günübirlikçi olarak bilinen otel diyor. Google yorumunda fuhuş oteli olduğu imaları yer alan bir otel. 

Açık adını vermeyeyim, kısaca A.B.S.O. diyelim. 

Otelin kokain hattının önemli noktası Nevşehir bağlantıları var. 

Edanur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunan Mehmet Ardıçoğlu'nun sahibi olduğu iddia edilen otel eski İçişleriı Süleyman Soylu'ya yakınlığı ile bilinen uyuşturucu, fuhuş, tefecilik, gece kulüplerini ele geçirme gibi suçlamalar yöneltilen Ankara'daki Kaplan grubunun başındaki isim olanhan Bora Kaplan ile bağlantıları var. Edanur Kaplan'a cinsel saldırıdan yargılanan, cinsel saldırıya uğradığı otelin sahibi olarak bilinen Mehmet Ardıçoğlu, Mersin Samsun kokain hattının önemli noktası Çorum Sungurlulu. 

Bilinenden fazlası var

Bu çok enteresan bir bağlantı. 

Birkaç örnekle izah edeyim. 

Benim yurtta yetişen biyolojik ablamın eskort gönderildiği ve 2022 yazında ölen eski savcı Mehmet Kalkan Çorum Sungurlu’da görev yapmış isimlerden. 

Hatta Meral Akşener'in maalesef halen partisinde barındırdığı, hakkında daha yeni işkenceden suç duyurusunda bulunulmuş Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner ölüm döşeğinde bile Mehmet Kalkan’ı yalnız bırakmamıştı. 

Ancak çok daha fazlası var. 

Fuhuş çetesi kilit taşı olarak şikayet ettiğim, Mehmet Kalkan'ın ismini bana veren eski emniyet müdürü Koray Öner, bana karşı son 4 yıldır Ankara Adliyesi merkezli pek çok adli kumpas kurdu. Bunlarda başroldeki avukatı Emrah Güner'in babası eski Sungurlu kaymakamı Emin Güner, annesi eski Sungurlu hakimi ve Tansu Çiller’in hukuk danışmanı Fatma Gülay Güner. 

Bu kumpaslardan bana 10 hapis cezası verilen ana kumpas çöktü. 

Bana 10 hapis cezası isteyen duruşma savcısı kimdi biliyor musunuz? 

Eski Çorum Sungurlu savcısı Oğuzhan Aşcı. 

Tesadüfen açıklanamayacak ilişkiler

Bunlar tesadüfle açıklanamayacak ilişkiler. Bunları sadece fuhuş da açıklamaz, fuhuş ana sektörün yan sektörü, ana sektör kaçakçılık ve özellikle yasaklı madde kaçakçılığı. Bu ilişkileri ancak Mersin Samsun kokain hattı ve Ağar, Soylu networkleri açıklar.''

Tam bu noktada Mehmet Ardıçoğlu ile ilgili başka enteresan hususların da olduğunu, Mehmet Ardıçoğlu'nun Mersin Tarsus'ta yaşayan Bingöllü Tayfun Ç. isimli ve kendisine çok benzeyen birinin adıyla Instagram hesabı açtığını ve zaten çevresinde Tayfun diye de bilinen bir isim olduğunu kaydeden Av. Dr. Dilek Ekmekçi şöyle devam etti:

Asker polis kıyafetli fotoğraflar

''Bu Mersinli şahsın da 2018'den beri Facebook profili aktif değil. Umarım iyidir. Bu yüzden adını açıkça paylaşmayı doğru bulmuyorum. Mehmet Ardıçoğlu, Tayfun Ç. adıyla açtığı Instagram hesabında profiline yurtta yetişen Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi, Esra Hankulu cinayeti hükümlüsü Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun ile benzer şekilde EGM yazan, Sahil Güvenlik Komutanlığı logosu yanında poz veren bir isim. Mehmet Ardıçoğlu’nun sahibi olduğu bir şirkete ulaştık. Nedense şirket defalarca ve kısa aralıklarla el değiştirmiş. O şirket de malum otelin çok yakınlarında bir meyhanenin sahibi görünüyor.han Bora Kaplan bağlantılarına gelirsek; Edanur Kaplan ile sanıklar malum otele gitmeden öncehan Bora Kaplan'ın Besa Kule'de olan Manuş isimli mekanında görüşüyorlar. Bu olaydan sonra Instagram sayfasına kadar kaldırılan Manuş'u Erhan Gündüz'ün ifadesinde de geçenhan Bora Kaplan’ın eniştesi Hasan Çalış işletiyor hatta.rıca söz konusu otel dehan Bora Kaplan'ın kulüpleri Albüm, Tren gibi mekanlara çok yakın, bunu da vurgulamak gerekli. Dahası özel kuvvetlerdenrılan bir astsubayken Ankara'da son 10 yılda inanılmaz zengin olan inşaatları, siteleri olan adeta holdingleşen İsmail Kartal isimli bir iş insanı var.  İşte bu İsmail Kartal,han Bora Kaplan'a çok yakın bir isim. İsmail Kartal,han Bora Kaplan'a çok yakın olduğu bilinen Etçi Umut isimli firmanın da sahibiydi, ancak devretmiş. Edanur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunan Mehmet Ardıçoğlu'nun da İsmail Kartal ile yakınlığından söz ediliyor. Bir bu Mehmet Ardıçoğlu'nun bu işleri beraber yürüttüğü Adige kod adlı Hatice E. isimli asker kamuflajlı kıyafetlerle ve polis araçlarıyla poz veren biri var. İsmail Kartal ise askeri casusluk fuhuş veya Atadedeler çetesi davalarındakine benzer şekilde asker kıyafeti giymiş kadınlara röportaj verip şirketini tanıtıyor. Gerçekten hayatın olağan akışı içerisinde, tesadüfle açıklanamayacak bir suç şeması, bir desen var, adı konmamış gizli semboller var gibi.''