• 25 Temmuz 2023 01:44
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Hileli yöntemle tatili bedavaya getirme yöntemi yayılıyor

Bu haberi dinleyin
25 Temmuz 2023 Hileli yöntemle tatili bedavaya getirme yöntemi yayılıyor

Geçtiğimiz günlerde bir kadın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla hileli yöntemle ailesini tatil köyüne sokup bedava tatil yapmasını anlatmasının yankıları devam ederkennı yöntemi Rus turistlerin de kullandığı ortaya çıktı.

Ev kiralıyor herşey dahil otelleri kullanıyor

Delphin Otelleri sahiplerinden Tolga Cömertoğlu, sosyal medyasındaki paylaşımda herşey dahil tesislerinde müşterinin bileğine takılan bilezik ile hileli tatil yöntemini Rusların da kullandığını belirterek “Tümci ve otel sahibi arkadaşlarıma uyarımdır. Yerleşik yabancılar aldıkları evleri başka bir yabancı turiste kiralıyor. Bu kişiler daha önce otellerimizde kaldıklarında bileklerine takılan bantları kullanarak otellerimize girip akşama kadar buradaki yiyecek içecek ve diğer olanakları ücretsiz olarak kullanıyor. Bütün günü tesislerimizde geçirdikten sonr akşam evine gidiyor. Otelci arkadaşlar buna dikkat etmeli. Zira bu daha başlangıç” diye yazdı.

İngiliz Roxanne olayı

İngiliz Roxanne Baldunas’ın Ramada Hotel'de eski bileklikleri kullanarak tesise girip anne ve çocukları ile tatil köyünün her şey dahil özelliklerinden ücretsiz olarak yararlandığını anlattığı sosyal medyadaki paylaşım basınında geniş biçimde yer almıştı.

İngiliz Roxanne Baldunas olayı şöyle olmuştu: 

İngiltere'nin Sheffield şehrinde yaşayan Roranne Baldunas, ailesiyle birlikte Mayıs ajanda Türkiye'de her şey dahil bir otelde kaldı. 39 yaşındaki kadın, seyahat çantasında unuttuğu her şey dahil bileklikleri görünce bu kez Temmuzında daha önce kaldığı o tesise yakın bir yerde ev kiraladı. 13 ve 6 yaşındaki iki çocuğunu da yanına alan anne, kiraladığı evden 10 dakika uzaklıktaki otele gelip bir yolunu bularak tesise girdi.

Roxanne, bu yöntemle dört gün tatil köyünün müşterisi gibi her şey dahil olanaklardan yararlanarak tatil yaptı.

Yaptıklarını sosyal medyasında paylaşan video çekiminde “isterseniz bana hırsız deyin, ama bedava yemek ve içecek dolu bir hafta geçirdim* diye övünüyordu.