Ergun Güvenç - The Camel Story

Ergun Güvenç The Camel Story kitabını turizm eğitimi veren okullara öğrencilerin yararlanması amacıyla kütüphanelerinde bulundurulmak üzere ücretsiz olarak gönderdi. The Camel Story kitabı kargo ücreti alıcı tarafından ödenmek üzere isteyenlere ücretsiz olarak gönderiliyor.

İsteme adresi: engin@ekinyazim.com

Ne Dediler?

Tavit Köletavitoğlu: "...Ergun Abi, efsanevi deneyiminizi dersler alınacak kitaba dönüştürmüş olmanızı kutluyor, hasseten teşekkür ediyorum... Derin saygılarım ve muhabbetle."

Esat Yalçın: Bu hikayenin büyük bölümünü birlikte yaşamış olmaktan ve parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Turizmi öğrendiğim Camel Tours ve sevgili patronum Ergun Bey'e bu hikayeyi kalıcı yaptığı için çok teşekkürler.

Kemal Özyiğit: Ergun Abi Türk Turizminin yolunu açan bir büyüğümüz olarak emekleriniz için sizi kutluyorum …

Mehmet Bozkurt: 1987 - 1990 yıllarında Camel Tour da görev aldım. Turizm en güzel dönemi idi. Sayın Ergün Bey çok iyi bir Patron, Yönetici, zamanı gelince bir Abi ve Arkadaş olabiliyordu. Kimseye küçümsemezdi. Bizlere asla Kaptanlara şoför gözü ile bakmamamıza ve onlara daima saygı göstermemiz gerektiğini söylerdi. Ergün Bey'den dik durmayı öğrendim

Emin Altıner: "Ergun Abicim, öncelikle kutlarım. Eğer bugün sadece Antalya'da değil, tüm ülkede turizm belli bir noktaya gelmiş ise, hiç şüphesiz bu gelişimde bir döneme damgasını vurmuş CAMEL TOURS'un çok ama çok büyük bir katkısı vardır. Turizmin oluşumunu, dünü bugüne taşıyan nefis öykünüzü, düne ait o zor şartlarda verilen mücadelenizi, hayranlıkla okudum... Yıllar öncesin de Camel Tours Turizm Akademisinden yetiştirip ülke Turizmine kazandırdığınız bircok değerli ismide çok yakından tanıyorum...Her zaman olduğu gibi sizinle yine gurur duydum...İşte bu benim Ergun Abimmm dedim...Sadece Ülke Turizmine değil, bizlerede fikirleriniz ve öğretileriniz ile hep ışık oldunuz...Sağ olun...Ve hep VAR OLUN Canım Abim...

Bengü Bilik: "Bir belgesel özeti gibi olan kıymetli kitabınızı 2-3 kez okudum... Siz ilklerin lider markası olarak çok önemli bir belge oluşturdunuz. Ders kitabı olabilir."

Şükret Taç: "Sevgili Ergun Bey, böyle bir kitabı gerçekleştirmeniz çok güzel. Acentaniz uzun süre Türk turizminin temel direklerinden biri ve ekonomiye katkının dışında aynı zamanda bir okul gibiydi. Bu kitap sizi ve eserinizi yaşatacaktır. Saygılarımla."

Sevgi Özatamer: "Ergun Abicim kutlarım sizi, her daim ayrıcalığı olan değerli kişiliğinizi bu kitabınızla da taçlandırdıniz. Daim olsun inşallah, sevgiyle kalın."

Nihat Sami Ezgin: Kaleminize,yüreğinize sağlık Ergün Bey.Camel Tour 87/90 çalışanı olarak bizlere katkı ve öğretileriniz için müteşekkiriz. .37 Yıl önce,o koşullarda kurumsal bir sirket oluşturmuştunuz. Bizlere de bir okul olmuştu. Sevgi ve saygılarımızla.

Fahri Barkul: Ergun Bey, bugüne kadar is hayatımla ilgili ne yaptıysam, nasil davrandıysam, sizi örnek aldım. Ergun Bey yerimde olsa acaba nasıl hareket ederdi, diye düşündüm.
Sağolun, var olun! Sağlıkla kalın.

Ferah Arabacı: Sevgili Ergun Beycigim Camel Tur okulunuzunda ve bunyenizde Turizmin ilk tecrübelerini ve ilk adımlarını atmaktan büyük mutluluk duydum.cok ekmeğinizi yedik ve çok şeyler öğrendim.1983/1985/1993/1995yillarinda bunyenizde Rehber kadrosunda çalışmak büyük bir onur ve kıvanç vesilesi oldu.Sizlere sonzuz teşekkür ve saygılarımla.

Yüksel Bakır: Ne Mutlu Camel Tours luyum Diyene!

Selçuk Cansevgisi:Çok değerli abim, Türk Turizmine katkıları tartışılamayacak Sn Ergun Güvenç in bu değerli çalışması 2 saat önce elime ulaştı.Turizme gönül veren herkesin okuması gerekir.Emeğine, yüreğine sağlık Ergun abiciğim. Bu değerli çalışmaya katkısı olan herkese gönülden teşekkürler..