• 03 Aralık 2020 15:53
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Antalya İl Turizm müdürü görevden alındı

Bu haberi dinleyin
03 Aralık 2020 Antalya İl Turizm müdürü görevden alındı

Antalya Kültür ve İl Müdürlüğü'ne 2005 yılında dönemin Kültür veı Atilla Koç tarafından atanan İbrahim Acar, 15 yıldır devam eden il müdürlüğü görevinden sürpriz bir kararla alındı.Yerine Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk Köker vekaleten atandı.

İbrahim Acar, Antalya'da kamu kurum ve kuruluşlarında il müdürü olarak 15 yıldır devam eden müdürlük göreviyle, en uzun süre il müdürü olma unvanını elinde bulunduruyordu. 2005 yılının mayısında dönemin Kültür veı Atilla Koç tarafından, Antalya Kültür ve İl Müdürlüğü'ne il müdürü olarak atanmıştı.

Vali Yazıcı makama çağırdı

Edinilen bilgiye göre İbrahim Acar, il müdür yardımcısı İlknur Selçuk Köker ile birlikte bugün Antalya Valisi Ersin Yazıcı tarafından makama çağrıldı. Vali Yazıcı, İbrahim Acar'a görevden alındığını, yerine de geçici olarak İlknur Selçuk Köker'in vekalet edeceğini bildirdi. Acar'ın valilik emrine alındığı öğrenildi. Görevden alınma nedeninin de Teftiş Kurulu Raporu doğrultusunda oluğu belirtildi.

Yedi değişti

İbrahim Acar, 2005 yılı mayısında itibaren Kültür ve İl Müdürü olarak, 15 yıllık süreçte 8 gördü. Sırasıyla Atilla Koç, Ertuğrul Günay, Ömer Çelik, Yalçın Topçu, Mahir Ünal, Nabi Avcı ve Numan Kurtulmuş ile görev yaptı. En son 2018'in Temmuzından bu yana da Kültür veı Mehmet Nuri ile çalıştı. Kültür ve İl Müdürlüğü görevine vekaleten atandığını doğrulayan İlknur Selçuk Köker,lığın takdiriyle bu göreve getirildiğini ve devlette devamlılığın esas olduğunu söyledi.