• 30 Haziran 2022 00:15
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Dedeman Kartepe açıldı

Bu haberi dinleyin
30 Haziran 2022 Dedeman Kartepe açıldı

Dedeman  Hotels’in franchise verdiği  Dedeman Kartepe Kocaeli hizmete açıldı.

Yatırımcı M.M.S. sahibi Murat Mustafa Satı ile birlikte otelin açılş töreninde konuşan ve Dedeman Hotels & Resorts International Başkanı Banu Dedeman, yerli ve milli bir marka olarak yatırımcıların desteği ile büyüyerek, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında Dedeman bayrağını dalgalandırdıklarını söyledi. Yıl sonuna kadar 6’sı imzalanmış, 4’ü imza aşamasında olan 10 yeni oteli daha zincirlerine eklemeyi planladıklarını belirten Dedeman başta Ankara, Antalya, İzmir, Bursa, Edirne, Kars, Ordu, Mardin ve Sinop olmak üzere Türkiye’nin 81 iline Dedeman markalarını taşımayı arzu ettiklerini, yalnız yurt içinde değil, yurt dışında da Dedeman varlığını büyütmeyi hedeflediklerini söyledi.

Dedeman Grubu olarak geçmişte otel işlettikleri Moldovya, Özbekistan, Bulgaristan, Suriye ve gibi ülkelerde edindikleri tecrübelerin kendilerini bugünlere getirdiğini belirten Banu Dedeman Balkanlar, Orta Doğu ve Afrika olmak üzere farklı kıta ve ülkelerde de filizlenmeyi hedeflediklerini belirtti.

Banu Dedemanayrıca Dedeman ve Park Dedeman markalarına ilave olarak, Dedeman Collection, Dedeman Suits&Residences, Managed by Dedeman ve Smart by Dedeman’ı da ekleyerek 6 markayla yola devam edeceklerini belirterek 2025 yılına kadar otel ve oda bazında büyümeyi yüzde 100, çalışan sayısını yüzde 70 artırmayı,  yönetilen ciroyu ise 5 katına çıkarmayı planladıklarını ifade etti.

Dedeman Hotels & Resorts International, Denizli ve Adıyaman’ın ardından 3. franchise oteli Dedeman Kartepe Kocaeli ile otel sayısını 19’a, oda sayısını ise 2974’e yükseltmiş oldu.