• 04 Kasım 2023 09:57
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Jet2: “Fiyat kalite açısından Türkiye’nin durduğu yer önemli”

Bu haberi dinleyin
04 Kasım 2023 Jet2: “Fiyat kalite açısından Türkiye’nin durduğu yer önemli”

İngiltere’de TUI’nin yıllardır elinde tuttuğu liderliğine son vererek ilk sıraya yükselen Türliye operasyonlarını büyütmeye devam ediyor.

İngiltere pazarında geldiği noktada destinasyon olarak Türkiye’nin önemli payı olan operasyonlarını yaz kış kesmeden 12 sürdürecek.

Jet2 CEO’su Steve Heapy, Konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Biz sezonu uzatıyoruz. Kış sezonu ile yaz sezonu neredeyse birleşti. 12 hizmet verecek hale geliyoruz. Fiyat kalite açısından Türkiye’nin durduğu yer çok önemli. pazarı her yıl büyüyerek devam edecek. pazarında bir gerileme beklenmiyor’’ dedi.

Jet2 CEO’su Steve Heapy, bu yıl olarak bütün hedeflerini aştıklarını, şu anda 2023-24 kışı için çalıştıklarını söyledi. Heapy, "Türkiye’deki servis kalitesinden müşterilerimiz çok memnun. Bizde hem kalitemize hem ürünümüzün üzerine koyarak yola devam ediyoruz. 2023 yılında tüm Türkiye’ye toplamda 815 bin pax yapıyoruz’’ dedi.

Uçak filomuzdaki genişlemeden en çok Türkiye yararlanacak

Uçak filolarına her yıl 12 yeni uçağı dahil edeceklerini belirten Heapy,days'te yer alan habere göre, ”Uçak filomuza katılacak yeni uçaklardan en çok Türkiye faydalanacak. Biz şu anda ileriye dönük tüm uçak anlaşmalarımızı yaptık. Gelecek yıl uçak sayımız 127’ye ulaşacak. Şu anda çok hızlı Türkiye satışımız var. Yeni yıla kadar bekleyeceğiz. Ondan sonra Türkiye’ye daha fazla uçak artırımına gidebiliriz" dedi.