• 28 Mayıs 2022 00:57
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Turizm Sektörü İstanbul’da buluşturan 9. Ace Of M.I.C.E Fuarı sona erdi

Bu haberi dinleyin
28 Mayıs 2022 Turizm Sektörü İstanbul’da buluşturan 9. Ace Of M.I.C.E Fuarı sona erdi

 

Türk Hava Yolları (THY) ana sponsorluğunda Medya Grubu tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde 9’ncusu 25 Mayıs’ta başlayan ACE of MICE Fuarı sona erdi.

Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman bu yıl ana teması sürdürülebilir olan fuarda konuyla ilgili sektör kuruluşları ile birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirildiğini söyledi.

9. Ace of MİCE Fuarı’nda  kruvaziyer firmaları da yerini aldı. Fuara katılan firmalardan Karavan Cruises’un Genel Satışliğini yapan Celestyal Cruises’un Türkiye Direktörü Özgü Alnıtemiz cruise turlarının, kurumsal markalara sağladığı avantajları anlatırken ‘’Yeni rotalar yeni mekanlar MICE sektörü için heyecan verici. Gemilerde kongre ve motivasyon toplantıları yapılabilir” dedi.

Celestyal Cruises olarak düzenledikleri Yunan Adaları turlarının; MICE etkinlikleri için kurumlara sıra dışı bir destinasyon ve kültür keşfi imkanı sunduğunu belirten Özgü Alnıtemiz şunları söyledi:

“Markalar ihtiyaç ve etkinlik planlarına göre gemiyi tümüyle kiralayabilir. Eczacılık kongresinden pedodontiye, dermatolojiden yerel yönetimlere kadar değişik alanda faaliyet gösteren kurumlar için toplantı, kongre ve motivasyon etkinlik çözümleri ürettik. Gemilerimiz içinde sunduğu çok yönlü salonları ve alanları, SPA’sı, lounge’ları, değişik alanlardaki hobi etkinlikleri ile her türlü temaya hizmet edebiliyor. Gemideki tüm etkinlik ve eğlencelerin yanı sıra tüm yemeklerin dışında ala carte restoranlar içinrıca ücret ödenmemesi ve her şey dahil paketine sınırsız klasik içkilerin de dahil olması bu turları avantajlı hale getiriyor. Dileyen kurumlar gemilerimizi tümüyle kiralayabiliyor.  Saygınlığını ve güvenilirliğini 30 yılı aşkın köklerinden alan Celestyal Cruises, dünya markası şirketlerin de ilk tercihlerinden. Yunan Adaları destinasyonu; tüm zamanların yükselen değeri. Santorini ve Mikonos’ta uzun konaklamalı turlarımız; en sevilen Girit, Rodos, Atina ve bu yıl rotaya eklenen Selanik, Kavala gibi destinasyonlar cazip geliyor. Liman vergileri, sınırsız yiyecek içecek dahil paket fiyatlar, uçağa binmeden yakın limandan biniş yapma imkanı, Türkçe rehberlik hizmetlerimiz gibi pek çok avantajla kurumlara düşük bütçeyle yüksek kalitede etkinlik düzenleme fırsatı sunuyoruz.’’