• 24 Nisan 2024 10:12
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Yeni zincir acente grubu Suedwest Touristik 32 acenteyli ağına akattı

Bu haberi dinleyin
24 Nisan 2024 Yeni zincir acente grubu Suedwest Touristik 32 acenteyli ağına akattı

 

Yeni seyahat acentası zinciri Suedwest Touristik, odaklandığı seyahat satışları ve seyahatlerinin devralınması kapsamında sigorta şirketi LTA'nın yanı sıra 32yi ağına kattı.

Başında Neckerman’ın pazarlama ve satıştan sorumlu Carsten Burgmann’ın olduğu zincir, Ulrich şirketler grubunun ana faaliyet alanını dikkate alarak adını Suedwest Touristik olarak değiştirdi.

Merkezi Viernheim, Hesse'de bulunan Suedwest Touristik'in Hesse, Baden-Württemberg, Rhineland-Pfalz ve Bavyera'da 32 seyahatsi bulunuyor.

grupta Südwest Business Travel’ın yanı sıra iş seyahati konusunda uzmanlaşmış bir şirket de bulunuyor. En son eklenenler, tümü Trier bölgesinde bulunan beş Luxtours seyahatsi oldu. 

Şirketin başındaki Carsten Burgmann, "Her sahiplerden ilk görüşmeler için beşe kadar talep alıyoruz. İlgilenenlerin nedenleri çeşitlidir. Bazı insanlar bir halef bulamıyor, diğerleri artık tüm idari işlerle uğraşmak istemiyor. Bazıları da sadece kesinti yapmak istiyor diyor.

Burgmann, 2023'ün ortasında Anex Group'tanrılarak UlrichGrubu’na geçti. Burada Pazarlama, Satış ve Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür olarak çalışan Burgmann, yeni kurulan Suedwest Touristik'te de bu görevi yürütüyor. 

Ulrich aile şirketi, Mannheim'daki Touristik im Quadrat seyahatsi de dahil olmak üzere, 1990'lı yıllarda seyahatleri işletiyordu. Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerin yanı sıra, seyahat sigortası sağlayan ve seyahatleri aracılığıyla pazarlayan Lifecard Seyahat Yardımı Gesellschaft für Reiseschutz mbH (LTA) 2005 yılında kuruldu. 

Şu anda 32 lokasyonda 180 çalışana sahip olan Suedwest Touristik, 2023'ü yaklaşık 100 milyon euro aracılı satışla tamamladı ve 2024'te 120 milyon euro civarını hedefliyor. Bu, şirketi'nın sahibi tarafından yönetilen en büyük seyahat acentası zincirlerinden biri haline getiriyor ve genişlemeye hazır görünüyor.