• 16 Ocak 2024 08:29
  • 0
  • 3 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Almanya sektör profesyonelleri: 2024 her şeye rağmen iyi geçecek

Bu haberi dinleyin
16 Ocak 2024 Almanya sektör profesyonelleri: 2024 her şeye rağmen iyi geçecek

Almanya sektör profesyonelleri 2024’ten beklentilerini anlattı, herkes iyimser

Almanya’da son yılların en yüksek enflasyonu ve ekonomide yaşanan durgunluğa rağmen seyahat pazarının iyi olacağına ilişkin yorumlar yapılmaya devam ediyor.

Almanya’da yayınlanan fvw|TravelTalk sektörün her kesiminden 14 profesyonel yöneticiye 2024 ile ilgili beklentilerine sordu. Görüşleri alınan profesyonellerin çoğu 2024’ün iyi geçeceğini söylerken bunun nedenlerini anlatıyor.
İşte sektörün o profesyonellerin değerlendirmeleri:

Karl Markgraf, FTI Group'un CEO'su ve CIO'su: Bu yıl için iyimserim

Yeni yıldan oldukça iyimserim çünkü önümüzdeki sezon için rezervasyon rakamlarımız şimdiden bugüne kadarki en güçlü yıllarımızdan biri olan 2019'un pandemi öncesi seviyesinin çok üzerinde. 2024 yılına da pazardaki uçuş kapasitelerini önemli ölçüde arttırarak başlıyoruz.

Ortadoğu'daki durumun nasıl gelişeceğine ilişkin belirsizlikten de endişe duyuyoruz. Birçok yerde uçuş vergilerini ve fiyat artışlarını da hesaba katmak zorundayız.

Uta Martens, DER Touristik Deutschland'da Satış Kıdemli Başkan Yardımcısı: Herşeye rağmen seyahat isteği var

İnsanlar seyahat etmek istiyor ve tatillerinde rahatlamayı ve güzel deneyimler yaşamayı özlüyorlar. Biz bu istekleri yerine getirebiliriz ve bu sektörümüz açısından olumlu ve iyidir.

Frank Naeve, Grubunda Küresel Pazarlar ve İstasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı: Talep yükselecek

Turist talebi görmeye devam ediyoruz, uzun vadeli rezervasyon davranışı geri dönüyor gibi görünüyor, bu da planlamayı bizim için çok daha kolaylaştırıyor.

Ama pek çok belirsizlikle dolu ekonomik ve jeopolitik durum da var. 

Ralf Wiemann, Krefeld'deki uzun mesafe tur operatörü Erlebe Fernreisen'in yönetici ortağı: 2024 iyi olacak

Breysel seyahatler giderek yaygınlaşıyor ve tüm olumsuz haberlere rağmen 2024 yılı seyahat yılı olacak.

Daha fazla fiyat artışı, federal hükümetin yeni uçuş vergisi ve dünyadaki savaş vebölgeleri bizim için planlamayı zorlaştırıyor.

Michael Becher, seyahat bilişim şirketi Bewotec Genel Müdürü: Seyahat isteği sürüyor

Almanların seyahat etme isteği kesintisiz sürüyor ve müşterilerimizin ön rezervasyonları iyi durumda. Zorluklar içeriden değil dışarıdan gelir.

Heike Schiller, Reise Schiller & MHS Reisen sahibi: Güzel bir yıl olacak

2024 yılının güzel bir yıl olacağına inanıyorum ama diğer sektör katılımcıları kadar coşkulu değilim. Hayat pahalılığı ve KDV artışına bakıldığında yüzde 5'e varan bir artış bekliyorum.

Ek satışların mümkün ve karlı olması için dijital dönüşüm ve organizatörlerin bilgi teknolojilerinin iyileştirilmesi önemlidir.rıca vasıflı işçi sıkıntısı da sürekli bir sorundur.

Ralf Hieke, Fairweg'in kurucusu ve genel müdürü : Umutluyum

Son yılların deneyimine dayanarak 2024 yılına ilişkin tahmin oldukça cüretkar. Ancak önümüzdeki yıl da insanların seyahat etmekten keyif almaya devam edeceğine dair elbette umut doluyum.

Ralph Beisel, birliği ADV Genel Müdürü: İyimserliğim azaldı 

2024'e dair iyimserliğim son zamanlarda ciddi şekilde azaldı. Federal hükümetin vergisini daha da artıracağını duyurması, hala salgınının etkilerinden kurtulmaya çalışan bir sektör için yüze atılmış bir tokat.'da mevzuata bağlı lokasyon maliyetleri zaten çok yüksek. Ülkemizdeki insanların tekrar seyahat etmek istediğine ve talebinin istikrarlı bir büyüme etkeni olmaya devam edeceğine inanıyorum.