• 11 Ocak 2024 10:50
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Bayou, Condé Nast Johansens'in prestijli onayını aldı

Bu haberi dinleyin
11 Ocak 2024 Bayou, Condé Nast Johansens'in prestijli onayını aldı

Barut Grubu’nun Antalya Lara’daki Bayou Villas’ı Condé Nast Johansens, her yıl dünya genelinde deneyimli ve eğitimli Local Experts ekibinin en iyi bağımsız lüks oteller, spa tesisleri ve mekanları seçtiği saygı prestijli koleksiyonuna dahil etti. 

Condé Nast Johansens’ın saygı prestij onayı, Bayou Villas'ın sürekli olarak yüksek kalite ve hizmet standartlarını koruduğunu ve her yıl yerel uzmanlar tarafından değerlendiriliyor.

Lara Barut Collection ve Bayou Villas Antalya Genel Müdürü Korhan Kelebek, "Lüks seyahatin global arenada en güçlü ve saygın otoritesi olarak kabul edilen, dünyanın en seçkin otellerinin bulunduğu bu platformda Bayou Villas'ın yer alması, sadece Bayou markasına değil, tüm Antalyaine önemli bir katkı sağlamaktadır. Bu prestijli tanınma, Bayou Villas'ın lüks seyahat sektöründe bir lider olarak konumunu güçlendirirken, Antalya'nın zengin kültürel ve doğal mirasını da uluslararası alanda tanıtmaktadır. Bu başarı, sadece bir markanın değil, tüm bölgenin potansiyelini ve itibarını artırmakta, böylece Antalya'yı dünya çapında bir lüks tatil destinasyonu olarak öne çıkarmaktadır" dedi.