• 24 Mayıs 2021 18:14
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

İspanya Granada’daki Türk firması Armitour FITUR’a katıldı

Bu haberi dinleyin
24 Mayıs 2021 İspanya Granada’daki Türk firması Armitour FITUR’a katıldı

19-23 Mayısta’nın başkenti Madrid’de gerçekleştirilen FITUR Fuarı’na Granada’daki Türk firması Armitour standıyla katıldı.

Armitour Genel Müdürü İnanç Yamaç 2016 yılından beri’nın Endülüs bölgesinde Granada’da beri faaliyet gösterdiklerini belirterek “Burada Türkiye’nin yanı sıra Portekiz, Fas ve Güney Fransa’daki tur operatörlerine yer hizmetleri alanında hizmet veriyoruz.nı zamanda’dan; Türkiye,, İtalya,,, Ürdün, ve Uzak Doğu’ya outgoing turları da düzenliyoruz” dedi

Koronavirüs salgını öncesine kadar Türkiye’den’ya gelişlerde önemli artışlar olduğunu söyleyen Yamaç, “Pandemi’den sonra bu hızın daha da artmasını bekliyoruz. Türkler için daha çok bir kültüri destinasyonu olan özellikle sonbahar ile beraber ciddi bir hareketlilik kazanacaktır ve 2022 ile beraber pandemi öncesine yakın bir noktaya gelebileceğimizi umuyorum” diyor.

İspanyol yetkililerin de Türkiye pazarına önem verdiğini söyleyen Armitour Genel Müdürü İnanç Yamaç, “Türklerin’ya ilgileri son yıllarda arttı. Yıllık ziyaretçi sayısı onbinli rakamlardan üç yüz binlere yaklaştı. İspanyollar da bunun farkında. Bu bakımdan yetkililerle yaptığımız toplantılarda ve görüşmelerde Türkiye pazarı ile ilgili taleplerimiz ve sıkıntılarımızı aktardığımızda ciddi ilgi gösteriyor. Profesyonellere yönelik tanıtım turları için ciddi destek veriyorlar. Böylece İspanyolların Türkiye ziyaretleri kadar, Türklerin’yı ziyaretlerinde de artış bekleniyor” dedi.