• 23 Ocak 2021 00:15
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

ITB Berlin online olacak. Türkiye de katılacak

Bu haberi dinleyin
23 Ocak 2021 ITB Berlin online olacak. Türkiye de katılacak

 

Koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl iptal edilen, bu yıl ise online olarak düzenlenecek olan ITB Berlin Fuarı’na Türkiye de katılacak.

9-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan ITB Berlin, önceki yıllarda 3 günü sektör profesyonellerine, 2 günü halka açık olmak üzere 6 gün olarak gerçekleştirirken fuar, bu yıl dört gün ve yalnız sektör profesyonellerinin erişimine açık olan online şeklinde gerçekleştirilecek. 

ITB Başkanı David Ruetz, “ITB Berlin tamamen dijital olacak. Katılımcılara ve profesyonellere mümkün olan en yüksek planlama güvenliği sunuyoruz. Alternatif bir konsept geliştirdik. Dünyanın en büyük fuarı olarak ortaklarımıza ve müşterilerimize global düzeyde bağlantı kurabilmeleri, iş yapabilmeleri ve fikir alışverişinde bulunabilmeleri için güvenilir bir ortam hazırladık. Sektörün bu zor döneminde bağlantıların kurulması çok önemli” dedi.

ITB Berlin’de daha önce 3 bin metrekarelik bir alanda yüzün üzerinde stand açan Türkiye’nin, bu yıl çevrim içi olarak düzenlenecek fuara da katılması bekleniyor.lığı’nda, Türkinin tanıtımı için ITB platformundan etkin bir şekilde nasıl yararlanılacağına ilişkin çalışmalar sürüyor.