• 08 Kasım 2020 14:57
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

EasyJet CEO’su Lundgren ve RTK CEO’su Bösl, Antalya’dan sektöre seslenecek

Bu haberi dinleyin
08 Kasım 2020 EasyJet CEO’su Lundgren ve RTK CEO’su Bösl, Antalya’dan sektöre seslenecek

Koronaüvirüs salgını ortamında Avrupa seyahat endüstrisinde öne çıkanlardan CEO’su Johan Lundgren ve RTK CEO’su Thomas Bösl, Antalya’da yapılacak 10. Uluslararası Resort Kongresi’ne katılarak buradan sektöre seslenecek.

Dünya, Türkiye ve Antalyainin önemli aktörlerinin bir araya geleceği buluşmalarından Uluslararası Resort Kongresi bu yıl 10. kez Antalya’da ilk defa Dijital olarak gerçekleşecek.

26 Kasım 2020 de Antalya’dan canlı yayınlanacak kongrenin ana teması her yıl olduğu gibi “Geleceğini,in Geleceği” olacak.

Kongrede; CEO’su Johan Lundgren ve RTK CEO’su Thomas Bösl olacak.

Kongrederıca Denizbank CEO’su Hakan Ateş, Anex Tour Başkanı Neşet Koçkar de yer alacak.

Pandemi gölgesindein mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları 10. Uluslararası Resort Kongresi’nde ele alınacak.

Kongreyi düzenleyen Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı: “Turizm ve seyahat endüstrisinde beklentilerin, sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulacağı 10. Uluslararası Resort Kongresi’nde, Türkiye ve dünya endüstrisinin önemli aktörlerinin bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaparak öngörüleri konuşacaklarını söyledi.

10. Uluslararası Resort Kongresi, #resortkongresi twitter ve www.aktob.org.tr hesabından yapılacak canlı yayınlardan izlenebilecek.